PC Software
  Multimedia
  Internet
  Office
  Beveiliging
  Zip
  Systeem

Windows Mobile
  Multimedia
  Internet
  Beveiliging
  Zip
  Diversen

Specials
  Aanbiedingen

Games
  Gratis Games

Web Hosting
  Gratis Hosting

Karaoke   Encryptie     Chat     Firewall     Video     Downloaden   Audio     Teken     DVD     Office     Brand     FTP     Beeldbewerking     Antivirus     P2P   Webcam


Gratis Website Promotie
100% Gratis adverteren op het internet? Dat kan!
In de grijze balk hieronder zie je een gratis advertentieblok weergegeven. Jouw advertentie kan helemaal voor nop ook zo weergegeven worden.
Dit is een goede manier om bezoekers naar je website te trekken zonder kosten te maken of teveel moeite te doen.

Het werkt als volgt:
Helemaal onderaan op deze site staat een link om gratis te registreren. Eenmaal aangemeld maak je daar een advertentie om je site te promoten.
Het is een beetje lastig navigeren op die site maar onder 'informatie' vind je precies de beknopte info die je nodig hebt.
Daarna maak je een advertentieblok die jij wilt weergeven op jouw website. De kleur, stijl en afmetingen zijn door jezelf aan te passen zodat ze in de vormgeving van jouw site passen.
De html code voor de weer te geven advertentie wordt voor je aangemaakt en deze voeg je in op je website.
In principe is het dezelfde handeling als voor Google Adsense.

Voor elke keer dat het advertentieblok op jouw website aan iemand getoond wordt, wordt nu jouw advertentie op iemand anders z'n website vertoond. Het kost je dus totaal niets.
Elke keer als iemand op een advertentie op jouw site klikt, ontvang je 250 weergaven van jouw advertentie op een andere site. Als je iemand ook lid maakt van deze site ontvang je zelf 3000 van deze weergaven.

Het is heel eenvoudig en je mag meerdere advertenties aanmaken. Op dit moment doen er meer dan 4000 mensen in Belgie en Nederland mee waarvan een onbekend aantal met meerdere sites.
Laat deze kans niet liggen en Gratis adverteren meer bezoekers via Gratiswebsitepromotie.nl
 
Website Downloader
Website Downloader
Category: Downloading
OS: 98/2k/Me/XP
 
Deze eenvoudig te gebruiken software stelt ons in staat om te downloaden van websites en ze later (offline zonder internetverbinding) te bekijken